Inlegstroken op rol

Inlegstroken op rol

Etikethouders transparant met zelfklevende achterkant

Vanaf € 1,20 € 1,45

Met onze etikethouder behoudt u altijd het overzicht. Of het nu gaat om een winkel, archief, opslag, magazijn of kantoor, overal kan een etikethouder ervoor zorgen dat alles snel en eenvoudig terug te vinden is. Onze zelfklevende etikethouders zijn te bevestigen op allerlei soorten ondergronden, magazijnstellingen en -kasten. De etikethouders zijn geschikt voor het scannen van barcode's. Tevens kunt u bij ons terecht voor papieren insteekstroken op geperforeerde A4 vellen.

Onze etikethouders zijn gemaakt van een ontspiegelde, transparante kunststof, voorzien van een dubbelzijdig klevende strip aan de achterzijde en aan de bovenkant voorzien van een stofrandje, om snel en gemakkelijk etiketten/labels in te schuiven.

Wij bieden niet alleen transparante etikethouders aan die zelfklevend zijn, maar ook magnetische etikethouders met C-profiel waar het etiket tussen te schuiven is. Tenslotte hebben wij inlegstroken om uw magazijn of opslag door middel van kleuren te labelen.

De etikethouder is standaard 1mtr lang maar kan door ons in uw gewenste maat geleverd worden. Neem contact met ons op voor de juiste prijzen hiervan. Kortom: keuze uit vele afmetingen, waardoor u altijd de etikethouder vindt die u zoekt.

LET OP: De etikethouder met 64mm hoogte heeft een bruine achterkant en is per stuk verkrijgbaar.