Etikethouders (1mtr) transparant met zelfklevende achterkant

Home Etikethouders Etikethouders (1mtr) transparant met zelfklevende achterkant
Vanaf € 1,88 € 2,27
Art.nr.
Etikethouders transparant met zelfklevende achterkant

Onze zelfklevende etikethouders zijn te bevestigen op allerlei soorten ondergronden, magazijnstellingen en kasten. De etikethouders worden vaak gebruikt in het magazijn of in de winkel en zijn geschikt voor het scannen van barcode’s doordat ze transparant en ontspiegeld zijn. Hierdoor worden ze ook wel barcode prijskaartrail, prijskaartjes houder of scanprofiel genoemd.

Eigenschappen en afmetingen

Onze zelfklevende etikethouders zijn gemaakt van een ontspiegelde, transparante kunststof, welke is voorzien van een dubbelzijdig klevende strip aan de achterzijde. Aan de bovenkant voorzien van een stofrandje, om snel en gemakkelijk etiketten/labels in te schuiven.

De etikethouders zijn leverbaar in verschillende hoogtes: 21mm, 24mm, 26mm, 28mm, 33mm, 37mm, 42mm, 57mm, 64mm en 76mm. De etikethouder is standaard 1 meter lang maar kan door ons in uw gewenste maat geleverd worden. Neem contact met ons op voor de exacte voorwaarden hiervan.

Kortom: keuze uit vele afmetingen, waardoor u altijd de zelfklevende etikethouder vindt die u zoekt.

Gerelateerde artikelen

Zelfklevende etikethouders kopen

Wilt u advies over welke soort etikethouder voor uw bedrijf geschikt is? Neem dan contact met ons op of bel direct 040-254 70 90.

LET OP: De etikethouder met 64mm hoogte heeft een bruine achterkant en is per stuk verkrijgbaar.


Beschikbaar als: