Vloertape & Markeringstape

Vloertape & Markeringstape

Met vloertape is het mogelijk om allerlei soorten aanduidingen op de vloer te maken. Wilt u bijvoorbeeld een markering aanbrengen of vakken maken op de vloer van uw magazijn? Dan is dit eenvoudig te creëren met vloertape. Onze vloertape is slijtvast en op allerlei soorten ondergronden te gebruiken, waaronder beton en uiteraard magazijnvloeren. Door de sterk hechtende laag gaat de tape jarenlang mee en is deze te gebruiken als permanente vloertape. De vloertape is verkrijgbaar in verschillende breedtes zoals 50mm, 75mm, 100mm en 150mm.

Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
 1. Vloertape
  Vanaf € 9,95 € 12,04
 2. Super vloertape
  Vanaf € 110,00 € 133,10
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina

Supersterke vloermarkeringstape

Speciaal voor zwaar heftruckverkeer heeft ITM Interma een super vloertape met een supersterke belijming, deze blijft beter zitten wanneer er zware voertuigen overheen gaan. Naast gewone vloertape heeft ITM Interma ook een breed assortiment fluortape, reflecterende tape en lichtgevende tape.

Uitleg van kleuren bij vloertape en markeringstape

Wij hebben vloertape in verschillende kleuren. De kleuren hebben allemaal hun eigen toepassing. Hieronder volgt een overzicht van beschikbare kleuren met een uitleg bij de meest gebruikte soorten:

 • Geel / zwart (permanente obstakels of afzetting)
 • Rood / wit (tijdelijke obstakels of afzetting)
 • Rood (aangeven van verboden)
 • Blauw (aangeven van geboden)
 • Groen (aangeven van EHBO of gerelateerde situaties)

Overige kleuren in ons assortiment zijn: geel, zwart, wit, oranje, groen / wit en zwart / wit.

Actueel: vloertape voor Corona toepassingen

Op dit moment is er veel vraag naar vloertape / markeringstape voor Corona om te gebruiken bij het markeren van looppaden en om 1,5 meter afstand te houden. Hiervoor wordt vaak een vloertape in 2 kleuren gebruikt, zoals geel / zwarte of zwart / witte tape. Er zijn vooralsnog geen officiële richtlijnen voor het gebruik van vloertape tijdens Corona. Kies in ieder geval een kleur die goed opvalt en genoeg contrast heeft met de ondergrond. Bekijk ook onze andere artikelen m.b.t. social distancing zoals vloerpijlen en vloerstroken (houd afstand 1,5 meter) en vloerstickers.

Vloertape en markeringstape kopen

Bekijk hieronder ons assortiment en bestel uw vloertape gemakkelijk & snel online! Wilt u meer weten over vloermarkeringstape? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.