ITM Interma - alles voor uw magazijn

 

Beste klant, welkom bij ITM Interma Nederland en ITM Belgium BVBA.

 

Wij bieden u een uitgebreid aanbod van producten voor uw magazijn, instelling, kantoor of bedrijf. Maar ook als particulier kunt u bij ons terecht. 

Ons streven is om u zo snel mogelijk te helpen met de juiste producten. "Gisteren kunnen we niet meer leveren maar morgen is meestal geen probleem". Voor ons is (bijna) niets onmogelijk!

Al vanaf 1990 zijn onze klanten vertrouwd geraakt aan de snelheid en flexibiliteit van ons bedrijf. Iedere klant wil immers snel en vriendelijk geholpen worden. Dit is al 30 jaar een belangrijk item binnen ons bedrijf en reken er maar op dat dit zo zal blijven! Heeft u ergens vragen over, dan staan wij u graag te woord. Onze vakkundigheid en mentaliteit zal u zonder twijfel optimaal tevreden stellen.

Wij leveren en factureren in Nederland en België. Zowel bedrijven als particulieren kunnen uit onze webshop bestellen d.m.v. vooruitbetaling via iDeal, Bancontact, Visa of Mastercard. Alle prijzen op onze website zijn exclusief BTW en exclusief verzendkosten. Als u als bedrijf graag "op rekening" wil bestellen uit onze webshop is dit mogelijk, neemt u dan telefonisch of via email even contact met ons op betreffende de mogelijkheden.

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!